
معرفی و انتخاب رشته فلسفه
رشته فلسفه به سوال درباره ارزش اخلاق در زندگی و طبیعت دنیای ما میپردازد. علم نمیتواند هدف وجود انسان را توضیح دهد یا به طور کامل با پیچیدگی روابط انسانی دست و پنجه نرم کند، نمیتواند ارزش زندگی را توضیح دهد و نمیتواند ایدههایی را که ما برای درک جهان پدیداری در اطرافمان استفاده میکنیم را کشف کند؛ به جای علم به این سوالات پاسخ میدهد
به معنای واقعی کلمه، اصطلاح “فلسفه” به معنای “عشق به خرد” است. به معنای وسیع، فلسفه فعالیتی است که مردم وقتی میخواهند حقایق اساسی را درباره خود، دنیایی که در آن زندگی میکنند و روابطشان با دنیا و یکدیگر را درک کنند، انجام میدهند. به عنوان یک فلسفه رشته دانشگاهی تقریباً یکسان است. کسانی که فلسفه میخوانند دائماً درگیر پرسیدن، پاسخ دادن و مباحثه برای پاسخهایشان به اساسیترین سوالات زندگی هستند. برای انجام پیگیری منظمتر فلسفه آکادمیک به طور سنتی به بخشهای اصلی مطالعه تقسیم میشود.

رشته فلسفه

بسیاری از دانش آموزان در زمان انتخاب رشته این سوال را میپرسند که آیا فلسفه را به عنوان رشته تحصیلی خود انتخاب کنم یا خیر؟ افرادی که آن را بر اساس علاقه خود انتخاب کردهاند از سختیهای این رشته خسته نمیشوند و به درک عمیقی از تفکر و تامل فلسفی میرسند و به درک موفقیتهای فیلسوفان بزرگ ایران و جهان دست پیدا میکنند. دانشجویان مقطع کارشناسی در دوران تحصیل خود به شناخت کامل فلسفه غرب میپردازند و سیر تاریخی فلسفه را از فلسفه دوره یونان باستان تا عهد حاضر پژوهش میکنند و به مطالعه فلسفه اسلامی نیز میپردازند.
سرفصل دروس فلسفه و تعداد واحدها

- تعداد کل واحدها : ۱۳۴ واحد
- دروس عمومی : ۲۰ واحد
- دروس پایه : ۱۸ واحد
- دروس اصلی و تخصصی : ۸۶ واحد
- دروس اختیاری : ۱۰ واحد
کارشناسی ارشد
- فلسفه
- فلسفه تطبیقی
- منطق
- فلسفه دین
- منطق فهم دین
- اخلاق (با ۲ گرایش)
دکتری
- فلسفه دین
- فلسفه هنر
- فلسفه منطق
- فلسفه اخلاق
- فلسفه علم و فناوری
- فلسفه
- فلسفه فیزیک
- فلسفه علوم اجتماعی
بازار کار و آینده شغلی

فارغ التحصیلان میتوانند در مشاغل زیر استخدام شده و مشغول به کار شوند:
معلم، پژوهشگر، نویسنده، سردبیر روزنامه، استخدام در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و …
با آموختن این دانش دیدگاه کاملی درباره جهان و پیدایش و اصول آن به دانشجویان و دانش آموختگانش ارائه میدهد. امیدواریم در تحصیل تان موفق باشید.