Skip to content

صنعتی شدن آشپزخانه‌های دانشگاه‌ها تا پایان ۱۳۹۸

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، با بیان اینکه دانشجویان سرمایه‌های آینده این کشور هستند که باید سلامت روح و جسم آنان در اولویت باشد، گفت: سعی بر این است تا پایان سال آینده تمامی آشپزخانه‌های دانشگاه‌ها صنعتی شوند.

صنعتی شدن آشپزخانه‌های تمامی دانشگاه‌ها

مجتبی صدیقی، شب گذشته در جشن افتتاح پروژه‌های دانشگاه صنعتی بیرجند، اظهار کرد: طرح آمایش آموزش عالی به عنوان یکی از محورهای کیفیت‌گرایی وظیفه حذف دانشگاه را دنبال نمی‌کند، بلکه در این طرح روش استفاده بهینه از امکانات آموزشی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان دامور دانشجویان افزود: اساتید و مدیران دانشگاهی باید به عمق بخشیدن فعالیت‌ها بپردازند تا با تحقق کیفیت آموزشی، آینده‌سازان موفقی پرورش یابند.

دکتر صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در دهه پنجم حاکمیت اصول اخلاقی باید مدنظر قرار گیرد، تصریح کرد: شفافیت در عملکرد از محورهای دهه پنجم انقلاب است.

صدیقی با بیان اینکه در دهه پنجم انقلاب باید نمادسازی و جریان‌سازی در دستور کار قرار گیرد، اظهار کرد: اساتید، نخبگان و روشنفکران باید جرقه‌های موفقیت ۴۰ ساله را به یکدیگر پیوند دهند تا داشته‌ها به یک جریان تبدیل شود.

وی اظهار کرد: امروز یکی از مهم‌ترین این جریان‌ها هویت ملی است که به عنوان یک سرمایه باید مورد توجه قرار گیرد، چراکه افتخار به ایرانی بودن در نظرسنجی‌های مختلف تایید شده، به طوری که ۸۵ % دانشجویان، ایرانی بودن را افتخار می‌دانند.

معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه برخی خوابگاه‌های موجود دانشگاه‌های کشور نیازمند بازسازی و تغییر رتبه هستند، بیان کرد: تمام خوابگاه‌ها باید مجهز به اتاق تندرستی باشند و دانشگاه‌های صنعتی باید در موضوع زمین‌های چمن مصنوعی نیز وارد شوند.

دکترصدیقی با بیان اینکه دانشجویان سرمایه‌های آینده این کشور هستند که باید سلامت روح و جسم آنان در اولویت باشد، یادآور شد: سعی بر این است تا پایان سال آینده تمامی آشپزخانه‌های دانشگاه‌ها صنعتی شوند.

برای این نوشته 0 نظر ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برگشت به بالا