مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت از تحول اساسی در نظام تغذیه دانشجویان خبر داد و اعلام کرد:
«آییننامه تغذیه دانشجویان با مشارکت فعال تشکلهای صنفی و نمایندگان دانشجویی در حال بازنگری است.»
جزئیات اقدامات در دست اجرا:
بازنگری ساختاری آییننامه تغذیه دانشجویی:
تشکیل کارگروه تخصصی با حضور نمایندگان وزارت بهداشت، دانشگاهها و تشکلهای صنفی دانشجویی
بررسی همهجانبه مشکلات موجود در سیستم تأمین تغذیه دانشجویان
تدوین استانداردهای جدید کیفیت و نظارت بر تغذیه دانشجویی
تخصیص منابع مالی ویژه:
جذب ۴ هزار میلیارد تومان (۴ همت) اعتبار از سازمان برنامه و بودجه
اولویتبندی پرداخت بدهیهای معوق دانشگاهها به پیمانکاران
ایجاد صندوق حمایت از کیفیت تغذیه دانشجویی
سیاستهای قیمتگذاری و کیفیت:
تأکید بر ثبات قیمتها تا پایان سال تحصیلی جاری
پیشبینی مکانیزمهای شفاف برای تعدیل قیمتها در سال آینده
تدوین استانداردهای اجباری کیفیت مواد اولیه
اظهارات مسئولان ارشد:
دکتر عبدالرضا دیانی، مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت:
“وضعیت فعلی تغذیه دانشجویان برای ما قابل قبول نیست. با پیگیریهای وزیر بهداشت و معاون محترم دانشجویی، منابع قابل توجهی برای ساماندهی این حوزه تأمین شده است. انتظار داریم با آییننامه تغذیه دانشجویان ، تحول اساسی در این زمینه ایجاد کنیم.”
دکتر حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت:
“تغییر قیمت غذاهای دانشجویی در میانه سال تحصیلی مطلقاً مطرح نیست.
هرگونه تعدیل احتمالی فقط در ابتدای سال تحصیلی جدید و با رعایت کلیه ملاحظات اجتماعی انجام خواهد شد.
بودجه سال آینده نیز منابع کافی برای این حوزه پیشبینی شده است.”
برنامههای آینده:
راهاندازی سامانه نظارت مردمی بر کیفیت تغذیه
برگزاری مستمر جلسات مشترک با نمایندگان دانشجویی
اجرای طرح آزمایشی تغذیه سالم در چند دانشگاه منتخب
توسعه کشاورزی قراردادی برای تأمین مستقیم مواد اولیه
تأکید نهایی:
این تحولات با رویکرد مشارکتجویانه و با هدف تأمین منافع دانشجویان در حال انجام است.
وزارت بهداشت متعهد شده است گزارش پیشرفت کار را به صورت مستمر در اختیار جامعه دانشگاهی قرار دهد.