صدرنشینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رتبهبندی جهانی تایمز ۲۰۲۵ بار دیگر نشاندهندهی نقش اثرگذار این دانشگاه در حوزه سلامت و رفاه عمومی است.
رتبه اول ملی و جایگاه ۳۰ جهانی در هدف توسعه پایدار SDG3
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رتبهبندی تأثیر اجتماعی تایمز (THE Impact Rankings) 2025 موفق شد در هدف سوم توسعه پایدار (SDG3) با عنوان “سلامت و رفاه برای عموم مردم” برای دومین سال پیاپی، رتبه اول ملی و رتبه ۳۰ جهانی را از آن خود کند. این موفقیت از میان بیش از ۱۷۸۰ دانشگاه در جهان و ۳۰ دانشگاه ایرانی در این شاخه به دست آمده است.
دلایل موفقیت دانشگاه شهید بهشتی
دکتر محمد اسماعیل قیداری، رئیس دانشگاه، با تبریک این دستاورد به جامعه دانشگاهی، از تلاشهای اعضای هیئت علمی، پژوهشگران، کادر درمانی و معاونتهای بهداشتی و بینالملل قدردانی کرد. به گفته وی، ارائه خدمات با کیفیت به اقشار آسیبپذیر، انجام پژوهشهای نوآورانه، ارتقای آگاهی عمومی و همکاری با نهادهای داخلی و بینالمللی از جمله عوامل مهم در کسب این رتبه است.
تعهد دانشگاه به مسئولیت اجتماعی
دکتر سید علیرضا مرتضوی با اشاره به اهمیت مأموریت اجتماعی دانشگاههای علوم پزشکی، تأکید کرد که دانشگاه شهید بهشتی علاوهبر کسب رتبه برتر در SDG۳، در هدف نهم توسعه پایدار (SDG9) مربوط به صنعت، نوآوری و زیرساخت نیز در کنار یک دانشگاه دیگر، رتبه اول کشوری را در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور بهدست آورده است.
رشد جهانی مشارکت دانشگاهها در رتبهبندی تایمز
به گفته مسئولان، رتبهبندی تایمز در سال ۲۰۱۹ با مشارکت ۴۱۵ دانشگاه آغاز شد و در سال ۲۰۲۵ به ۲۵۲۶ دانشگاه از سراسر جهان گسترش یافته است. این نشاندهنده رشد حداقل ۲۰ درصدی سالیانه در مشارکت جهانی است که رقابت را بیش از پیش فشرده کرده است.
صدرنشینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه سلامت و رفاه مردم، بازتابی از مسئولیتپذیری، نوآوری و فعالیتهای اثربخش این دانشگاه در سطح ملی و بینالمللی است.