بهروزرسانی و ارتقای کیفیت آموزش در دانشگاه جامع علمی کاربردی
دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهروزرسانی برنامههای درسی خود، اقدام به بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی در سال جاری میکند.
این طرح تحولآفرین در راستای سیاستهای کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با هدف پاسخگویی به نیازهای بازار کار و توانمندسازی نیروی انسانی اجرا میشود.
بازنگری برنامههای درسی
علیرضا جمالزاده، مدیرکل دفتر برنامهریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در این باره اظهار داشت:
“بازنگری برنامههای درسی با بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای موجود، به عنوان یک ضرورت ملی در دستور کار این دانشگاه قرار گرفت.”
وی افزود: ” در این طرح، با استفاده از الگوی مبتنی بر تحلیل شغل و بومیسازی مختصات مشاغل موجود با استانداردهای شغلی بینالمللی، محتوای آموزشی بهروزرسانی خواهد شد.”
جمالزاده با اشاره به مراحل مختلف بازنگری برنامههای درسی گفت:
” مواد آموزشی، دسته بندی محتوا، نگارش سرفصل دروس، ریز محتوای آموزشی، تعیین جدول استانداردهای آموزشی و شرایط یاد دهی و یادگیری مطلوب، از جمله اقداماتی هستند که در این طرح انجام خواهند شد.”
مدیرکل دفتر برنامهریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی همچنین از بهکارگیری آراء و نظرات خبرگان و مدرسان برتر دانشگاه در این فرآیند خبر داد.
وی در خصوص پیشبینی اتمام این طرح گفت: “فاز مقدماتی طرح در حال اتمام است.
پیشبینی میشود ۲۰۰ دوره مشخص شده بر مبنای نیاز حوزههای شغلی، تا پایان سال جاری برای تصویب در شورای برنامهریزی آموزشی و درسی دانشگاه، آماده شوند.”
با اجرای این طرح تحولآفرین، دانشگاه جامع علمی کاربردی گامی مهم در جهت ارتقای کیفیت آموزش. بهروزرسانی دانشآموختگان خود و پاسخگویی به نیازهای بازار کار برداشته خواهد شد.