اجرای آزمایشی طرح جدید الگوی تغذیه دانشجویی در ۱۲ دانشگاه
مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان گفت:
طرح نوین الگوی تغذیه با محوریت مدیریت هزینه از نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در ۱۲ دانشگاه به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد.
تشکیل کارگروه تخصصی برای تدوین طرح جدید تغذیه دانشجویی
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان؛
حسین امامعلیپور مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان گفت:
در خصوص طرح نوین الگوی تغذیه دانشجویی کارگروهی متشکل از افراد حقوقی و کارشناسان مجرب در بخش آموزش عالی به ویژه حوزه دانشجویی تشکیل و تاکنون سه جلسه برگزار و تصمیماتی اتخاذ شده است.
بهرهگیری از نظرات معاونان دانشجویی دانشگاهها در تدوین طرح
مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان ادامه داد:
در این جلسات از تعدادی از معاونان دانشجویی دانشگاهها در تهران و شهرستانها دعوت میشود تا از نظرات کارشناسی آنان به عنوان مسئول خط مقدم حوزه دانشجویی در دانشگاهها استفاده شود.
اجرای آزمایشی طرح در ۱۲ دانشگاه شامل ۴ دانشگاه تهران و ۸ دانشگاه از سایر استانها
وی تصریح کرد:
طرح نوین الگوی تغذیه دانشجویی در مرحله اول به صورت آزمایشی در ۱۲ دانشگاه که شامل ۴ دانشگاه از استان تهران و ۸ دانشگاه از استانهای دیگر میشود،
اجرا خواهد شد.
اطلاعات تکمیلی و مهم برای دانشجویان:
برای درک بهتر این طرح و تاثیرات احتمالی آن بر دانشجویان،
ارائه اطلاعات تکمیلی زیر ضروری است:
هدف اصلی طرح: هدف اصلی این طرح چیست؟
آیا صرفاً مدیریت هزینههاست یا بهبود کیفیت غذا،
تنوع غذایی، کاهش تصدیگری دانشگاهها و افزایش نقش بخش خصوصی نیز از اهداف آن است؟
(با توجه به جستجوهای انجام شده،
به نظر میرسد هدف اصلی کاهش تصدیگری دانشگاهها،
مدیریت بهتر هزینهها و افزایش تنوع و کیفیت غذا باشد.)
نحوه اجرای طرح: این طرح چگونه در دانشگاهها اجرا خواهد شد؟
منوی غذاها تغییر خواهد کرد؟
سیستم رزرو غذا تغییر خواهد کرد؟ قیمت غذاها تغییر خواهد کرد؟
آیا رستورانهای مکمل در کنار سلفهای دانشجویی ایجاد خواهند شد؟
(با توجه به جستجوها، به نظر میرسد ایجاد رستورانهای مکمل توسط بخش خصوصی در کنار سلفهای دولتی از ارکان اصلی این طرح است.)
نام ۱۲ دانشگاه منتخب: نام این ۱۲ دانشگاه که به صورت آزمایشی طرح در آنها اجرا میشود، چیست؟
این موضوع برای دانشجویان این دانشگاهها بسیار مهم است.
زمان دقیق شروع اجرا: زمان دقیق شروع اجرای این طرح در نیمسال دوم ۱۴۰۴-۱۴۰۳ چه تاریخی است؟
نحوه ارزیابی طرح: پس از اجرای آزمایشی، این طرح چگونه ارزیابی خواهد شد؟
چه معیارهایی برای موفقیت یا عدم موفقیت طرح در نظر گرفته خواهد شد؟
تأثیر طرح بر دانشجویان کمبضاعت:
این طرح چه تأثیری بر دانشجویان کمبضاعت و نحوه استفاده آنها از خدمات تغذیه دانشگاه خواهد داشت؟
آیا تمهیداتی برای این دسته از دانشجویان در نظر گرفته شده است؟
شفافیت هزینهها: سازوکار شفافیت هزینهها در این طرح چگونه خواهد بود؟
خلاصه:
طرح نوین الگوی تغذیه دانشجویی با هدف مدیریت هزینهها و احتمالاً بهبود کیفیت و تنوع غذا،
از نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ به صورت آزمایشی در ۱۲ دانشگاه اجرا خواهد شد.
این طرح با تشکیل کارگروه تخصصی و بهرهگیری از نظرات معاونان دانشجویی دانشگاهها در حال تدوین است.
ارائه اطلاعات تکمیلی در مورد نحوه اجرا، اهداف دقیق،
دانشگاههای منتخب و تأثیرات احتمالی طرح بر دانشجویان، ضروری است.