کارگاه خلق و مدیریت برند کافه و رستوران
مدیریت برند کافه شاید در یک دورهای، ارائه قهوه حرفهای و خوراکیهای خوشمزه، محیط جذاب و رفتار مناسب، برای کافهها و رستورانها مزیت به حساب میومد، امّا امروزه، دیگه این خدمات، وظیفه به حساب میان! وظیفه هم یعنی، حداقل چیزی که یک کافه و رستوران باید داشته باشه تا آدما رغبت کنن که پولشون رو اونجا خرج کنن. کیفیت غذا و فضا، برای جذب و نگهداری مشتری، لازم هستن ولی کافی نیستن. با این اوصاف، چطور میشه همچنان توی این بازار و شرایط اقتصادی، زنده موند؟
جوابش سادهست: برندینگ. هرچند که انجامش ساده نیست.

توی این دوره آموزشی، یاد میگیریم که چطور برای کافه و رستوران خودمون، بهعنوان یک مدیر، برند رو خلق کنیم و بتونیم فرایند پیادهسازی و اجرای اون رو مدیریت کنیم.تا یه روزی برسه که هر مشتری بهمون بگه:
همون همیشگی!

سرفصلهای کارگاه
- بخش اول: خلق برند
- موردکاوی و مصادیق برند
- خلق ارزش
- کشف مخاطب
- تعیین وعده برند
- بخش دوم: مدیریت برند
- شخصیتپردازی برند
- جایگاهسازی و چکش بصری
- کتاب برند و هویت برند
- نقاط تماس برند با مشتری
- انتقال نگرش برند به کارکنان
- وظایف مدیر برند
- بخش سوم: مهمان ویژه
- گپ و گفت و انتقال تجربه


زمان برگزاری
شنبه، ۲۵ آبان ماه ۱۳۹۸؛ ساعت ۱۶ الی ۲۰
مکان برگزاری
“کارستان میاگی” – تهران، خیابان شهید کلاهدوز (دولت)، بین بلوارکاوه و چهارراه قنات

هزینه شرکت در کارگاه خلق و مدیریت برند کافه و رستوران
هزینه شرکت در کارگاه شامل موارد ذیل است:
- دریافت بسته آموزشی
- طی دوره آموزشی نیم روزه
- میان وعده عصر
- دریافت گواهی نامه پایان دوره
- دریافت ۱۶ امتیاز در سامانه سازمان
- هزینه حضور برای اعضای سازمان: ۶۰۰ هزار تومان
- هزینه حضور برای دانشجویان دانشگاه تهران: ۷۰۰ هزار تومان
- هزینه حضور برای سایرین: ۸۰۰ هزار تومان
هزینه ثبت نام در هر دو کارگاه (برندسازی دیجیتال کافه و رستوران– خلق و مدیریت برند کافه و رستوران ) ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان خواهد بود.
