دانشگاه فنی و حرفهای دست به جراحی رشتهها زد. حذف بیش از ۱۰۰ رشته بدون متقاضی در دانشگاه فنی حرفهای در دست اقدام است.
ساماندهی و بهروزرسانی رشتههای آموزشی
دانشگاه فنی و حرفهای در راستای ساماندهی و بهروزرسانی دورههی آموزشی، اقدام به حذف بیش از ۱۰۰ دوره بدون داوطلب نموده است. همزمان با آن، رشتههای جدیدی متناسب با نیاز بازار کار راهاندازی کرده است.
به گفته معاون آموزشی این دانشگاه، از این پس تمامی رشتهها باید دارای پیوست شغلی باشند و صرفاً بر اساس تقاضای دانشجویان راهاندازی نخواهند شد.
مهندس حسن کیپور با اشاره به اهمیت بهروزرسانی تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در آموزشهای مهارتی، از کمبود حداقل ۱۰۰۰ عضو هیأت علمی در این دانشگاه خبر داد و راهحلهایی را برای رفع این معضل ارائه کرد.
معاون آموزشی دانشگاه مهمترین چالش در بحث آموزش مهارتی را بروزرسانی امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی عنوان کرد و گفت: امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی باید جدید شود و دانشگاه در این زمینه کمی دچار مشکل است ولی تمام عوامل دانشگاه با همه امکانات تلاش بی وقفهای دارند تا این بار سنگین را به جلو ببرند.
در این راستا، دانشگاه فنی و حرفهای در نظر دارد با جذب اساتید از دانشگاههای دیگر و همچنین پیگیری مجوز استخدام، کمبود نیروی انسانی خود را جبران کند.
در راستای ارتقای کیفیت آموزشهای مهارتی و همسو شدن با نیازهای بازار کار دانشگاه تعدادی از رشتهها را حذف کرده است. تحولی مثبت در نظام آموزشی این دانشگاه محسوب میشود.
نکات کلیدی در دانشگاه فنی حرفهای:
- حذف بیش از ۱۰۰ عنوان بدون داوطلب
- راهاندازی رشتههای جدید متناسب با نیاز بازار کار ضرورت وجود پیوست شغلی برای تمامی رشتهها
- کمبود ۱۰۰۰ عضو هیأت علمی در دانشگاه برنامهریزی برای جبران کمبود نیروی انسانی با این اقدام،
این دانشگاه گام بلندی در جهت ارتقای کیفیت آموزشهای مهارتی و تربیت نیروی کار متخصص برداشته است.