رفتن به محتوای اصلی
توسعه فناوری نیروگاه‌های خورشیدی توسط دانشگاه شیراز

توسعه فناوری نیروگاه‌های خورشیدی توسط دانشگاه شیراز

محققان دانشگاه شیراز موفق به توسعه فناوری نیروگاه‌های خورشیدی حرارتی شدند و توانستند از بخار آب، برق تولید کنند.

توسعه فناوری نیروگاه‌های خورشیدی

محققان دانشگاه شیراز از طریق توسعه فناوری‌های خورشیدی حرارتی در کشور موفق شدند نیروگاه‌ خورشیدی حرارتی را با طراحی و ساخت کلکتورهای در مقیاس صنعتی در شیراز ایجاد کنند.

مجری این طرح ضمن اشاره به قرارداد میان دانشگاه شیراز و وزارت نیروی وقت گفت: در مرحله اول این طرح قرار بر تولید بخار با فشار ۲۱ بار و دمای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد بود که این طرح به نتیجه رسید.

دکتر محمود یعقوبی اضافه کرد: مرحله دوم پروژه شامل تولید برق می‌شد که به‌علت مشکلات مالی و تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، تولید برق در این نیروگاه انجام نشد.

نوآوری در طرح

دکتر یعقوبی ضمن اشاره به کاربرد نیروگاه خورشیدی حرارتی تولیدی گفت: تولید برق از بخار یک فناوری قدیمی است و اجرای آن هیچ نوآوری ندارد. نوآوری ما در این طرح آن است که موفق شدیم از انرژی خورشیدی برای بخار کردن آب و تولید برق استفاده کنیم.

سهم انرژی‌های پاک

مجری طرح، دکتر یعقوبی، سهم انرژی تولید شده از روش‌های تجدیدپذیر در کشور را کمتر از یک درصد کل تولید برق دانست و اظهار داشت: تا ۱۰ سال دیگر اغلب کشورهای جهان بیشتر از ۲۵ درصد از انرژی مصرفی خود را از طریق منابع تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی تامین خواهند کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برگشت به بالا