رفتن به محتوای اصلی

ابلاغ سرفصل های بازنگری شده ۱۳ رشته دکتری دانشگاه آزاد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سرفصل های بازنگری شده ۱۳ رشته دکتری دانشگاه آزاد را در بخشنامه ای ابلاغ کرد.  معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد با ابلاغ بخشنامه‌هایی، سرفصل‌های بازنگری شده ۱۳ رشته در دوره های کارشناسی و دکتری را اعلام کرد.

سرفصل‌های بازنگری شده طبق مصوبه وزارت علوم برای بهره برداری در سایت مرکز برنامه‌ریزی درسی به آدرس www.sep.iau.ir قرار داده شده است.

اجرای این سرفصل‌ها از نیم‌سال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۸ برای دانشجویان ورودی سال ۹۷ و بعد از آن قاب13 رشته دکتری دانشگاه آزادل اجرا است.

بر اساس بخشنامه‌های مذکور، سرفصل هایی که برای مقطع دکتری تاکنون بازنگری شده شامل رشته های ذیل خواهد بود:

  • علوم و مهندسی محیط زیست
  • اقتصاد کشاورزی (با چهار گرایش سیاست و توسعه کشاورزی، اقتصاد، تولید و مدیریت واحدهای کشاورزی، بازاریابی محصولات کشاورزی و اقتصاد منابع طبیعی و محیط زیست)
  • مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی (با سه گرایش مدیریت و تحلیل سامانه ها، انرژی و بازیافت و مدیریت پسماند)
  • مدیریت حاصلخیزی و زیست فناوری خاک (با دوگرایش شیمی، حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه و بیولوژی و تکنولوژی خاک)
  • مدیریت منابع خاک (با دو گرایش فیزیک و حفاظت خاک و منابع خاک و ارزیابی اراضی)
  • علوم دامی (با چهار گرایش ژنتیک و اصلاح دام و طیور، فیزیولوژی دام و طیور، تغذیه دام و تغذیه طیور)
  • سرفصل های اگروتکنولوژی (با چهار گرایش اکولوژی گیاهان زراعی، فیزیولوژی گیاهان زراعی، علوم علف های هرز و علوم و تکنولوژی بذر)
  • ترویج و آموزش کشاورزی پایدار (با دو گرایش ترویج کشاورزی پایدار و منابع طبیعی و آموزش کشاورزی پایدار و محیط زیست)
  • علوم و مهندسی شیلات (با شش گرایش بوم شناسی آبزیان، تکثیر و پرورش آبزیان، صید و بهره برداری آبزیان، فرآوری محصولات شیلاتی، بیوتکنولوژی آبزیان و تغذیه آبزیان)
  • بیماری های داخلی دام های کوچک
  • جراحی دامپزشکی و مهندسی صنایع چوب و فرآورده های سلولزی (با پنج گرایش صنایع سلولزی، کامپوزیت های لیگنوسلولزی، حفاظت و اصلاح، بیولوژی و آناتومی و مدیریت صنایع چوب و فرآورده های سلولزی)
  • ترویج و آموزش کشاورزی پایدار در مقطع کارشناسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برگشت به بالا